Dessa varmrätter passar då ni vill sköta er middag själva utan kock på plats.
Maten levereras upplagt på fat i värmeskåp med potatis i skålar samt sås i kantin för er själva att hälla upp i såsskålar.
För större sällskap samt om ni önskar att maten serveras på tallrikar rekommenderar vi kock på plats.
Citron & timjanstekt svensk rapsgriskotlett med varm bönsallad, rödvinsås & potatisgratäng 155:-
〜
Wienerschnitzel på svensk fläskkotlett med kapris & citronsmör, ärtor, sky, stekt persiljepotatis 155:-
〜
Wallenbergare på svensk kalv med ärtor, rårörda lingon, kalvsky & potatispuré 155:-
〜
Svenskt gårdskycklingbröst med citronsky, säsongens grönsaker samt potatis & rotsaksgratäng 175:-
〜
Helstekt örtrullad fläskfilé med krämig mild pepparsås, färsk broccoli, syrad rödlök & råstekt potatis 179:-
〜
Svensk gödkalvsrostbiff med vitlöksbakade rotsaker, tomat & basilikabearnaise samt ostflammad potatisbakelse 195:-
〜
Örtstekt lammrostbiff med grönsaker ”Provencale”, lavendelvinägersky samt potatis & getost terinne 195:-
〜
Svenskt majskycklingbröst med kastanjechampinjoner, smålökar & varmrökt sidfläsk i rödvinsås. Potatisgratäng 210:-
〜
Dovhjortsmedaljoner med säsongens svamp, smörrostade rotsaker, portvinssås
samt västerbottengratinerad timjanspotatis 225:-
〜
Helstekt oxryggbiff med bönor, brynta champinjoner, syrad rödlök & bakad plommontomat rödvinssås & pommes Anna 225:-
〜
Svensk oxfilé med krämig cognacsås med kantareller, säsongens grönsaker, syltad rödlök & potatisterinne med västerbottenost 245:-
Moms 12% ingår
Vi vill ha er beställning senast 7 dagar innan. Information om allergener i våra rätter ges i samband med bokning.
Minsta antal 15 personer. Är ni färre? Kontakta oss så försöker vi hjälpa er med ett förslag.
Beställning görs på 011-311126 alt. mail på vår mail info@sorbyherrgard.se