Fest & Bröllopsmenyer

Dessa menyer kan bokas i våra festvåningar samt som catering. Minsta antal är 25 personer. Kock på plats krävs för dessa menyer. Rätterna kan kombineras fritt för att skapa er meny.

 

Egna önskemål? Vi kan även komponera er egen meny efter era önskemål.

Vid allergier meddelas detta i samband med bokning.

Moms ingår i priserna.

  • Meny 1

  • Sörbys Skagentoast toppad med löjrom, riven rökt
    västerbottenost, krasseskott & citrongelé 120:-

    Helstekt svensk gödkalvfilé med friterad vårlök, säsongens primörer
    & vitlöksbakade kvisttomater
    Rödvinsås med färska örter samt potatisgratäng 255:-

    Smultronmousse på citronmandelbotten
    Fläder & citronmarinerade jordgubbar & jordgubbsorbet 85:-

    460 kr 

  • Meny 2

  • Rökbakad fjällröding med vispad citron & Västerbotten creme, forellrom rimmad
    gurka & rödlök samt rågkrutonger 130:-

    Helstekt svensk oxfilé serverad med ramslök & gräslökssmör,
    Confiterad sparris & bakad plommontomat rödvinsås samt
    potatisterrine med västerbottenost 265:-

    Vanilj & rostad vit chokladglasskupol fylld med hallonsorbet,
    färska bär & hallonmaräng 75:-

    470 kr 

  • Meny 3

  • Hummer & skaldjurs cheesecake med örter , tomat &
    fänkål späda salladskott, chilikrutonger & skaldjursolja 125:-

    Svenskt majskycklingbröst bakat i brynt smör med krispigt skinn, sellericreme,

    grönsparris & rosmarinsky. Potatiskaka med Karl-Johansvamp 225:-

    Mjölkchoklad panna cotta ”Valrhona Caramelia” med färska bär & mandelbiskvi 65:-

    415 kr 

  • Meny 4

  • Krämig hummersoppa, skaldjursmosaik, vispad citroncreme

    & sockerärtor. Sesam & västerbottenflarn 105:-

    Svensk kronhjortsfilé med kryddig sötpotatis & morotscreme, säsongens svamp, bakad & friterad lök, svart vinbärsvinägersky samt  ostflammad mandelpotatisterinne 265:-

    Chokladbrownie med  blåbärsmaräng, salt karamellglass & rostad vit choklad 75:-

    445 kr 

  • Meny 5

  • Mousse på getost från Hejtorps gårdsmejeri, dragonmarinerade gulbetor,

    friterad silverlök, saltrostade pumpafrön & salladskott 110:-

    Rödingfilé med säsongens primörer, forellromsmörsås med gräslök & krasse

    Dillkokt färskpotatis 235:-

    Liten mördegspaj med vit choklad & färska bär

    Sorbet på Champagne & vit persika 75:-

    420:-