Festbufféer

 

Minsta antal 15 personer om inget annat anges.

 

Under v. 28-30 erbjuder vi vår säsongens buffé enligt nedan.

SÄSONGENS BUFFÉ

 

Ägghalvor med italiensk tonfiskröra

 

Grillstekt kycklinglårfilé på spett

 

Paprikaaioli

 

Mjukbakad lättgravad fjordlax med salladslök, dill & rosépeppar

 

Krämig basilikasås

 

Färskpotatissallad med ruccola, persilja & dijonvinegrette

 

Bakade sommarmorötter med vitlöksyoghurt & pumpkärnspesto

 

Sallad på blandade tomater, gurka, rödlök, fetaost & oliver

 

Stenugnsbakat surdegsbröd

 

335:-/ pers

 

Minsta antal 15 personer.

 

Buffé Sörby

 

Miniostpaj toppad med räkor ”Skagen” toppad med riven rökt västerbottenost

Rökbakad fjordlax

örtsås

Kryddstekt kycklingbröst med parmesancreme, soltorkad tomat, kapris & söt balsamico

Potatisgratäng(Värmes)

Blomkål & östgötamorötter bakade med citron, vitlök & timjan

Sallad på små tomater, grovriven fetaost, rödlök, saltrostade frön, rapsdressing

Stenugnsbakat bröd & örtfärskost

345:-/ pers(308:- exkl. moms)

 

 

 

 

Buffé Svenska smaker

 

Vår skagentårta med räkor, dill & pepparrot

Ångbakad laxrygg med sikromsmousse & 3 sorters ärtor

Svensk gödkalvrostbiff med rostade rotsaker & dijon & dragoncreme

Alvedsrökt kalkon från Visätters gård

Västerbottenpaj med bakade små kvisttomater

Krämig potatissallad med svenska örter, äpple & saltgurka

Trädgårdssallad med säsongens primörer

Lagrad svensk ost med marmelad

Stenugnsbakat bröd

365:-/ pers(326:- exkl. moms)

 

 

Sommarbufféen

 

Cajunstekt kycklinglårfilé

Barbequesås

Lättgravad ugnsbakad fjordlax med vår egen örtblandning

Dillsås med stenbitsrom & pepparrot

Ceasarpotatissallad med Romano, flisad parmesan, rödlök & morot

Tomat & ruccolasallad med fetaost, calamataoliver & rödlök

Stenugnsbakat bröd

320:-/ pers(286 kr exkl. moms)

 

Italienska buffén

 

Tryffel, fänkål & napoli salami med vitlökschampinjoner,
marinerade kronärtskockshjärtan & oliver

Sallad på blandade tomater & melon med minimozzarella, basilika & rostade pumpakärnor

Carpaccio på najadlax med citrondressing, rucola & flisad parmesanost

Parmesanostpaj serverad med rostad paprikasallad

Svensk kycklinglårfilé lindade med salvia & parmaskinka ugnsbakad med vitlök, vitt vin & småtomater

Rosastekt svensk kalvstek med vitlöksstekta grönsaker & tryffeldressing

Potatis & chuzzinifrittata

Stenugnsbakat bröd

375:- (335:- exkl. moms)

 

 

Bröllop & fest

 

Skaldjurstårta med räkor, kräftor  smaksatt med tomat, basilika & fänkål

Citron & dillbakad fjordlax i bit med västerbottencreme & krasse

Svensk kalvrostbiff med tryffeldoftande små champinjoner, rosmarin,

kapris & örtdressing

Grönsaksfrittata med spenat, zucchini, soltorkad tomat & fetaost

Färskpotatissallad med sockerärtor, rädisor & lätt gräslöksdressing

Trädgårdssallad med melon & saltrostade pumpakärnor

Sallad på småtomater, rödlök, persilja, granatäpple & rostad citron

Brieost fylld med gula russin & blekselleri

Kräm på små gröna ärtor med örter & vitlök

Stenugnsbakat bröd

375:- (335:- exkl. moms)

Denna buffé minst 25 personer.