Festbufféer

 

 

SÄSONGENS BUFFÉ

 

Norsk fjordlax, ugnsbakad med ramslök, dill & rödpeppar serveras med provensalsk saffransaioli

 

Svensk helgrillad rostbiffspets med bakad paprika, rosmarin & spansk piementoaioli

 

Rostade östgötamorötter med vitlöksyoghurt, chili & gremolata

 

Italiensk ost & svamppaj med vitlöksbakade småtomater(Värmes)

 

Potatis & rotsaksfrittata (Värmes)

 

Plocksallad med tunnhyvlad fänkål, granatäpple & saltrostade pumpafrön

 

Surdegsbröd & smör

 

335:-/ pers

Minsta antal 15 personer.

Under perioden 25/11-5/1 utgår nedanstående bufféer & vi föreslår Säsongens buffé för er som inte önska julmat.

Buffé Sörby

 

Miniostpaj toppad med räkor ”Skagen” toppad med riven rökt västerbottenost
Varmrökt fjordlax från vår egen rök med mormors gurka & sötsyrlig dillsås
Svensk majskycklingbröst med parmesandressing, soltorkad tomat, kapris & söt balsamico
Potatisgratäng(Värmes)
Broccoli, blomkål & östgötamorötter bakade med citron, vitlök & timjan
Sallad på små tomater, riven fetaost, rödlök, saltrostade frön,rapsdressing
Stenugnsbakat bröd & örtfärskost
325:-/ pers(290:- exkl. moms)

 

 

 

 

Buffé Svenska smaker

 

Vår skagentårta med räkor, dill & pepparrot
Ångbakad laxrygg med sikromsmousse & 3 sorters ärtor
Svensk gödkalvrostbiff med rostade rotsaker & dijon & dragoncreme
Alvedsrökt kalkon från Visätters gård
Västerbottenpaj med bakade små kvisttomater
Krämig potatissallad med svenska örter, äpple & saltgurka
Trädgårdssallad med säsongens primörer
Lagrad svensk ost med marmelad
Stenugnsbakat bröd

 

345:-/ pers(308:- exkl. moms)

 

Sommarbufféen

 

Våra barbequestekta gårdskyckling
Kryddstekt rapsgriskotlett med tomatpesto & söt balsamvinäger
Lättgravad ugnsbakad fjordlax med vår egen örtblandning, serverad med romsås
Ceasarpotatis med Romanosallad, flisad parmesan & pinjekärnor
Tomat & ruccolasallad med fetaost, calamataoliver & rödlök
Stenugnsbakat bröd

 

295:-/ pers(263 kr exkl. moms)

 

 

Italienska buffén

 

Tryffel, fänkål & napoli salami med vitlökschampinjoner,
marinerade kronärtskockshjärtan & oliver
Sallad på blandade tomater & melon med minimozzarella, basilika & rostade pinjenötter
Carpaccio på kallrökt lax med citrondressing, rucola & flisad parmesanost
Parmesanostpaj serverad med rostad paprikasallad
Svensk kycklinglårfilé lindade med salvia & parmaskinka ugnsbakad med vitlök, vitt vin & småtomater
Rosastekt svensk kalvstek med vitlöksstekt svamp & tryffeldressing
Potatis & chuzzinifrittata
Stenugnsbakat bröd
345:- (290:- exkl. moms)

 

 

Bröllop & fest

 

Skaldjurstårta med räkor, kräftor & krabba smaksatt med tomat, basilika & fänkål
Citron & dillbakad fjordlax i bit med västerbottencreme & krasse
Svensk kalvrostbiff med tryffeldoftande små champinjoner, rosmarin, kapris & örtdressing
Grönsaksfrittata med spenat, zucchini, soltorkad tomat & fetaost
Färskpotatissallad med sockerärtor, rädisor & lätt gräslöksdressing
Trädgårdssallad med melon & saltrostade pumpakärnor
Sallad på småtomater, rödlök, persilja, granatäpple & rostad citron
Brieost fylld med gula russin & blekselleri
Houmus på små gröna ärtor med örter & vitlök
Stenugnsbakat bröd
345:- (308:- exkl. moms)
Denna buffé minst 25 personer.