Konferens

Konferens på Sörby Herrgård

 

 Ska du anordna ett möte eller en dagkonferens är fest- och konferenshuset Sörby Herrgård med sin representativa och varma miljö ett bra val. Här tar vi emot upp till ca 50 personer och endast ett sällskap åt gången. Allt för att ni ska få bästa tänkbara service. Under er konferens har ni tillgång till hela huset som förutom konferenslokalen är möblerat med sittgrupper i herrgårdsstil. För alla gästers trevnad är hela huset är rökfritt.

Konferenslokaler

 

Matsalen har plats för 60 personer vid biografsittning och 40 personer vid u-bord eller skolsittning. Gula salongen, med stort konferensbord, har plats för upp till ca 20 personer. Lilla salongen och Förmaket är grupparbetsrum med plats för upp till 10 personer.

Lunchbuffé och pauskaffe i Gillestugan

 

För lunch och kaffe står våra mysiga lokaler en trappa ner till ert förfogande. Källarvalvet i gillestugan har anor från 1600-talet. Lunchen serveras som buffé där menyerna harmonierar väl med de traditionsrika lokalerna.

Avsluta konferensen i Gillestugan

 

När ni hyr herrgården för dagkonferens har ni tillgång till huset mellan kl. 07.30 till 17.00. Därefter passar Gillestugan ypperligt för en trevlig avslutning på konferensen. Varför inte avsluta med en temamiddag med vin, whiskey, cognac, snaps eller ölprovning?

Vi lämnar gärna offert på fortsatt konferens, temamiddag eller provningar i Gillestugan

Priser

Hel- och halvdagar

Hyra heldag upp till 29 personer 2 950 kr
Hyra heldag från 30 personer 3 500 kr

Hyra halvdag (avslutas eller startar med lunch) upp till 29 personer 2200kr

Hyra halvdag från 30 personer 2 750 kr
I priset ingår OH-projektor, konferensskåp, block och penna, frukt-och konfektyrfat.
OH-plattor och datavideoprojektor för datorstödd information finns för uthyrning.

 

Helpension 280 kr/kuvert

I priset ingår förmiddagskaffe med hembakat bröd, lunchbuffé med bröd och sallad, varmrätt inkl. måltidsdryck och kaffe samt eftermiddagskaffe med dopp.

 

Halvpension 240 kr/kuvert

I priset ingår förmiddagskaffe med hembakat bröd alternativt eftermiddagskaffe med dopp, lunchbuffé med bröd och sallad samt varmrätt inkl. måltidsdryck och kaffe.

Samtliga priser ovan är angivna exkl. moms.