Dessa menyer kan bokas i våra festvåningar samt som catering. Minsta antal är 25 personer.
Kock på plats krävs för dessa menyer. Rätterna kan kombineras fritt för att skapa er meny.
Egna önskemål? Vi kan även komponera er egen meny efter era önskemål.
Vid allergier meddelas detta i samband med bokning.
Moms ingår i priserna.
FÖRRÄTTER
Sörbys skagentoast toppad med sikrom,
riven rökt västerbottenost, krasseskott & citron 145:-
~
Rökbakad fjällregnbåge med blomkålscreme, krondillsemulsion, forellrom
syrad gurka & rostad & rökt västerbottenost 160:-
~
Krämig hummersoppa smaksatt med cognac
Skaldjursmosaik, citron & körvelcreme Dill & ostflarn 145:-
~
Krämig röra på varmrökt lax & räkor i dillmajonäs
med gurka, forellrom, krutonger & lökolja 145:-
~
Burrata med bakade östgötamorötter, småtomater, salsa verde,
lufttorkad skinka & ruccola, krutonger 135:-
~
Houmus på svensk gråärta med persilja & basilika
bakad östgötamorötter, syra lök, pumpafrön, krutonger 135:-
VARMRÄTTER
Vitpeppar & timjanstekt kalvytterfilé
Selleripuré & säsongens primörer, Charlottenlökssky med citron & timjan
Potatisterinne med parmesan 335:-
~
Helstekt oxfilé serverad med ört & ramslökssmör,
bakad sparris, kvisttomat & mustig rödvinsås samt potatisterrine med Västerbottenost 345:-
~
Rosmarinstekt svensk lammrostbiff med lavendelsky,
Potatisterrinne med getost, grönsaksragu med tomat & vitlökskräm 320:-
~
Svensk dovhjortsadel med kryddig pumpacreme,
bakade rotsaker ,vinbärssky
samt kroppkaka med svamp & rökt sidfläsk 345:-
~
Örtfärserad fransk majskycklingrullad, grön sparris
rostad kycklingsky med soltorkad tomat & basilika
ostflammad potatisbakelse 295:-
~
Stekt ankbröst med körsbärssky,
timjansglacerade gulbetor & bönor, tryffelpotatispuré 310:-
~
Sirdalsöring med säsongens primörer, rökt forellrom,
vitvinssmörsås med gräslök Mandelpotatiskaka med dill 325:-
~
Dill & fänkålsbakad gösfilé med grön sparris, sockerbönor
& kryddig hummersås 325:-
~
Belugalinser med rostad vitlök & örter
Potatis & blomkålscreme
Rostad blomkål & svamp, citronglacerad spetskål
rödvinssky 295:-
DESSERTER
Bakad chokladpastej med salt karamellglass, rårörda hallon, rostad vit choklad & kolasås 95:-
~
Äppeltartlett med kanel & havrecrunch, rostad mandelglass 85:-
~
Creme brülé med färska bär 75:-
~
Smultronmoussekupol med vaniljpannacotta, färska bär & maräng 95:-
~
Rostad vit chokladglasskupol med kärna av hjortronsorbet, mandelflarn & vaniljhjortron 95:-
~
Wrångebäcksost , Sörmland ädel & Linnéa från Jürss mejeri
Marmelad på björnbär & choklad. Hembakat fröknäcke 110:-
~
Sorbet på persika & champagne eller ert eget val av en kula sorbet eller glass med ett flarn 55:-
Sörbys Skagentoast toppad med löjrom, riven rökt
västerbottenost, krasseskott & citrongelé 135:-
〜
Vitpeppar & timjanstekt kalvytterfilé med selleripuré, säsongens primörer
Charlottenlökssky med citron & timjan
Potatisterrine med parmesanost 310:-
〜
Hallonmousse på browniebotten med karamell panna cotta,
färska bär & dulche de leche 95:-
540 kr
Rökbakad fjällregnbåge med blomkålscreme, krondillsemulsion, forellrom
syrad gurka & rostad västerbottenost 155:-
〜
Helstekt oxfilé serverad med ört & ramslöksmör,
Bakad sparris , kvistomat, mustig rödvinsås
potatisterrine med västerbottenost 320:-
〜
Vanilj & vit chokladglasskupol fylld med smultronsorbet,
färska bär, chokladcreme & smultronmaräng 95:-
570 kr
Krämig hummersoppa smaksatt med cognac
Skaldjursmosaik, citron & körvelcreme
Dill & ostflarn 135:-
〜
Rosmarinstekt svensk lammrostbiff med lavendelsky
Rostad charlottenlök, potatisbakelse med mild getost
sydfranska grönsaker & vitlökscreme 295:-
〜
Havtornssorbet med mjölkchokladcreme, färska bär & biskvieflarn 85:-
515kr
Krämig röra på varmrökt lax & räkor i dillmajonäs
med gurka, forellrom, surdegskrutonger & lökolja 135:-
〜
Svensk dovhjortsadel med kryddig sötpotatis & morotscreme, rostade rotsaker & svamp
friterad lök, svart vinbärssky samt ostflammad mandelpotatiskaka 320:-
〜
Bakad mörk choklad med salt karamellglass, rårörda hallon, rostad vit choklad & kolasås 95:-
550 kr
Mousse på getost från Hejtorps gårdsmejeri, dragonmarinerade gulbetor,
friterad silverlök, saltrostade pumpafrön & salladskott 120:-
〜
Rödingfilé med säsongens primörer, forellrom, rökt smörsås med gräslök
Dillkokt färskpotatis 265:-
〜
Frasig mördegspaj med färska bär & vit chokladmousse
Sorbet på Champagne & vit persika 75:-
460:-