Cateringmenyer

Se alla våra menyer!

  • Förrätter

  • Dessa förrätter är lämpliga då ni vill sköta er middag själva. Vi kommer överens om hur förrätten levereras, på fat så ni själva lägger över på eget porslin eller färdigt på tallrik från oss. För större sällskap rekommenderar vi kock på plats.

     

    Klassisk skagentoast på handskalade räkor toppad med sikrom,
    syrad lök & dill 110:-

    Västerbottenpaj med krämig röra på vår egen hemrökta lax, ägg & svenska örter 95:-

    Matjestårta på kavring & dillbotten med liten sallad & rödlök 75:-

    Färskosttårta med räkor & rom toppad med kallrökt lax, dill & syrad
    gurka 89:-

    Skaldjursbakelse på toast ”Provencale” med fänkål, örter &
    småtomater 95:-

    Getost från Hejtorps gårdsmejeri med örtmarinerade betor, saltrostade frön,
    krutonger, sallad & honungsvinegrette, serverat i glas 85:-

    Krämig hummersoppa smaksatt med cognac & madeira, handskalade räkor,
    örtcreme, sesam & västerbottenflarn 98:-

    Asiatisk laxtartar med soyamajonäs, ingefärsgurka & surdegskrutong,
    serveras i glas 95:-

    Kantarellpaj med lufttorkad skinka från Alviksgården, västerbottenmousse
    & bakade körsbärstomater 110:-

    Vår hemrökta fjordlax med vispad citron & örtcreme, syltad gurka, forellrom & dillkrutonger 125:-

     

    Priser inkl. 12% moms

  • Varmrätter

  • Citron & timjanstekt svensk rapsgriskotlett med varm bönsallad, rödvinsås & potatisgratäng 155:-

    Wienerschnitzel på svensk fläskkotlett med kapris & citronsmör, ärtor, sky, stekt persiljepotatis 155:-

    Wallenbergare på svensk kalv med ärtor, rårörda lingon, kalvsky & potatispuré 155:-

    Svenskt gårdskycklingbröst med citronsky, säsongens grönsaker samt potatis & rotsaksgratäng 175:-

    Helstekt örtrullad fläskfilé med krämig mild pepparsås, färsk broccoli, syrad rödlök & råstekt potatis 185:-

    Svensk gödkalvsrostbiff med vitlöksbakade rotsaker, tomat & basilikabearnaise samt ostflammad potatisbakelse 225:-

    Örtstekt lammrostbiff med grönsaker ”Provencale”, lavendelvinägersky samt potatis & getost terinne 220:-

    Svenskt majskycklingbröst med kastanjechampinjoner, smålökar & varmrökt sidfläsk i rödvinsås. Potatisgratäng 220:-

    Dovhjortsmedaljoner med säsongens svamp, smörrostade rotsaker, portvinssås
    samt västerbottengratinerad timjanspotatis 255:-

    Helstekt oxryggbiff med bönor, brynta champinjoner, syrad rödlök & bakad plommontomat rödvinssås & pommes Anna 245:-

    Svensk oxfilé med krämig cognacsås med kantareller, säsongens grönsaker, syltad rödlök & potatisterinne med västerbottenost 265:-

     

    Moms 12% ingår

  • Desserter

  • Fransk äppelpaj med mandel & lättvispad grädde 49:-

    Chokladtryffeltårta med myltade bär & lättvispad grädde 50:-

    Mjölkchoklad panna cotta med färska bär & mandelbiskviepinne 65:-

    Passionsfruktspaj med maräng & färska björnbär 65:-

    Smultronmousse på mandelbotten med liten jordgubbsallad & chokladflarn 75:-

    Vanilj panna cotta, likörmarinerad färsk fruktsallad, mynta 65:-

    Mördegstartlett med vit chokladcreme, färska bär 65:-

    Mörk chokladbavaroise med hallonpannacotta, brownie & färska hallon 75:-

     

    Moms 12% ingår

Vi vill ha er beställning senast 7 dagar innan. Information om allergener i våra rätter ges i samband med bokning.

Minsta antal 15 personer. Är ni färre? Kontakta oss så försöker vi hjälpa er med ett förslag.

Beställning görs på 011-311126 alt. mail på vår mail info@sorbyherrgard.se