Dessa menyer kan bokas i våra festvåningar samt som catering. Minsta antal är 25 personer. Kock på plats krävs för dessa menyer. Rätterna kan kombineras fritt för att skapa er meny.
Egna önskemål? Vi kan även komponera er egen meny efter era önskemål. Vid allergier meddelas detta i samband med bokning. Moms ingår i priserna.
Förrätter
Sörbys skagentoast toppad med sikrom, riven rökt västerbottenost, krasseskott & citron 145:- ~ Rökbakad fjällregnbåge med blomkålscreme, krondillsemulsion, forellrom syrad gurka & rostad & rökt västerbottenost 160:- ~ Krämig hummersoppa smaksatt med cognac Skaldjursmosaik, citron & körvelcreme Dill & ostflarn 145:- ~ Krämig röra på varmrökt lax & räkor i dillmajonäs med gurka, forellrom, krutonger & lökolja 145:- ~ Burrata med bakade östgötamorötter, småtomater, salsa verde, lufttorkad skinka & ruccola, krutonger 135:- ~ Houmus på svensk gråärta med persilja & basilika bakad östgötamorötter, syra lök, pumpafrön, krutonger 135:-
Varmrätter
Vitpeppar & timjanstekt kalvytterfilé Selleripuré & säsongens primörer, Charlottenlökssky med citron & timjan Potatisterinne med parmesan 335:- ~ Helstekt oxfilé serverad med ört & ramslökssmör, bakad sparris, kvisttomat & mustig rödvinsås samt potatisterrine med Västerbottenost 345:- ~ Rosmarinstekt svensk lammrostbiff med lavendelsky, Potatisterrinne med getost, grönsaksragu med tomat & vitlökskräm 320:- ~ Svensk dovhjortsadel med kryddig pumpacreme, bakade rotsaker ,vinbärssky samt kroppkaka med svamp & rökt sidfläsk 345:- ~ Örtfärserad fransk majskycklingrullad, grön sparris rostad kycklingsky med soltorkad tomat & basilika ostflammad potatisbakelse 295:- ~ Stekt ankbröst med körsbärssky, timjansglacerade gulbetor & bönor, tryffelpotatispuré 310:- ~ Sirdalsöring med säsongens primörer, rökt forellrom, vitvinssmörsås med gräslök Mandelpotatiskaka med dill 325:- ~ Dill & fänkålsbakad gösfilé med grön sparris, sockerbönor & kryddig hummersås 325:- ~ Belugalinser med rostad vitlök & örter Potatis & blomkålscreme Rostad blomkål & svamp, citronglacerad spetskål rödvinssky 295:-
Desserter
Bakad chokladpastej med salt karamellglass, rårörda hallon, rostad vit choklad & kolasås 95:- ~ Äppeltartlett med kanel & havrecrunch, rostad mandelglass 85:- ~ Creme brülé med färska bär 75:- ~ Smultronmoussekupol med vaniljpannacotta, färska bär & maräng 95:- ~ Rostad vit chokladglasskupol med kärna av hjortronsorbet, mandelflarn & vaniljhjortron 95:- ~ Wrångebäcksost , Sörmland ädel & Linnéa från Jürss mejeri Marmelad på björnbär & choklad. Hembakat fröknäcke 110:- ~ Sorbet på persika & champagne eller ert eget val av en kula sorbet eller glass med ett flarn 55:-