Studentbuffé 2019

 

Miniostpaj toppad med skagenräkor

Kryddstekt kycklinglårfilé med pepferoni & oliver

Ugnsbakad fjordlaxfilé med rökig barbequeglace, frisk äpple cole slaw

Färskpotatissallad i örtgrön dressing med ruccola

Melonsallad med fetaost, mynta & rostade sesamfrön

Tomatsallad med basilika & syrad lök

Tzatziki

Stenugnsbakat bröd

 

210:-/ pers(188:- exkl. moms)

Minsta antal 15 personer.

Er beställning önskar vi senast en vecka innan.

 

Säsongens buffé

 

Minipaj med Västerbottenost, rökt gräddfil, forellrom, gräslök

Oxryggbiff stekt med franska örter & grovkrossad svartpeppar. Hollandaisecreme

Norsk fjordlax bakad med ramslök, senapsfrö & dill. Svensk senapscreme med dill & färsksaltad gurka

Grön sparris & rostad sötpotatissallad med gröna blad & frön

Sallad på småtomater med stekt lokal Najaost, syrad rödlök, oliver & persilja

Rostad färskpotatis & rotselleri i dragondressing toppat med bakad paprika & friterad charlottenlök

grön ärthoumus med mynta & mild chili

stenugnsbakat bröd, vispat lättbrynt  smör

275:-/ pers (245:- exkl. moms)

 

Minsta antal för denna buffé 15 pers.

Allergisk? Fråga oss om innehållet i våra bufféer.